Zopa tricikl ZooGo Bee

Tricikl Zopa ZooGo je dizajniran za djecu između 18 i 72 mjeseca.

Ovaj svestrani tricikl raste s vašim djetetom i pomaže mu da razvije neovisnost i usavrši motoričku funkciju.

Tricikl se može prilagoditi u 4 različite postavke, ovisno o dobi vašeg djeteta.

Kupnjom ovog artikla ostvarujute pravo na 92 bodova u vrijednosti 1,84 (13,86 kn) uz korisnički račun!

Nema na zalihi

92,74 (698,75 kn)

Nema na zalihi

SKU: IT-431687 Kategorije: , ,

Načini plaćanja:

Opis proizvoda

O proizvodu

 • 1. postavka: 18 m +
  • Tricikl koristi sve elemente potpore. Roditelj kontrolira tricikl s roditeljskom ručkom, dijete ne pedalira, pedale se odvajaju iz sigurnosnih razloga, noge se postavljaju na pomoćni oslonac za noge. Roditeljska ručka je podesiva po visini. Krović se može podići, kao i potpuno ukloniti. Dječje sjedalo presvučeno je mekanim materijalom, prednja prečka i pojasevi u tri točke pružaju djetetovu sigurnost na sjedalu. Kotači su otporni na probijanje. Kotači su izrađeni od takozvanog materijala “Ewa”, koji pruža glatku tihu vožnju.
 • 2. postavka: 24 m +
  • Tricikl koristi pomoćne elemente. Roditelj može upravljati triciklom s roditeljskom ručkom, dijete može koristiti pedale tricikla. Pasivni pomoćni oslonac za noge uvučen je tako da ne ometa tečno kretanje. Roditeljska ručka je podesiva po visini. Krović se može podići, kao i potpuno ukloniti. Dječje sjedalo presvučeno je mekanim materijalom, prednja prečka i pojasevi u tri točke pružaju djetetovu sigurnost na sjedalu. Kotači su otporni na probijanje. Kotači su izrađeni od takozvanog materijala “Ewa”, koji pruža glatku tihu vožnju.
 • 3. postavka: 30 m +
  • Roditeljska ručka se više ne koristi (lako se odvoji), tako da dijete vozi tricikl potpuno neovisno. Krović se može podići, kao i potpuno ukloniti. Dječje sjedalo presvučeno je mekanim materijalom, prednja prečka i pojasevi u tri točke pružaju djetetovu sigurnost na sjedalu. Kotači su otporni na probijanje. Kotači su izrađeni od takozvanog materijala “Ewa”, koji pruža glatku, praktički tihu vožnju.
 • 4. postavka: 48 m + (do 72 m)
  • Pomoćni elementi leže na podstavljenoj sigurnosnoj bočnoj traci, podstavljeni nasloni mogu se ukloniti. Dijete se samostalno penje na tricikl, pedalira i vozi. Kotači su izrađeni od takozvanog materijala “Ewa”, koji pruža glatku, praktički tihu vožnju.

Karakteristike

 • Dob djeteta: od 18 do 72 mjeseca
 • Težina tricikla 6,6 kg
 • Dimenzije tricikla: 104 x 75 x 38 cm

Dodatne informacije

Brend

Zopa

Namjena

Bebe, Djeca

Dob djeteta

do 6 godina, od 18 mjeseci

Boja

Žuta

Recenzije

0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Zopa tricikl ZooGo Bee”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)