1. DOSTAVA NA VAŠU ADRESU

Odredišta i rokovi isporuke

  • Ugovorni partner za dostavu pošiljaka je dostavna služba GLS.
  • Proizvode naručene na Crosst.hr webshopu dostavljamo na sva odredišta u Republici Hrvatskoj
  • Isporuka bi trebala uslijediti u roku od 1 do 3 radnih dana nakon narudžbe (ovisno o odredištu i vrsti proizvoda )
  • Predviđeno vrijeme dostave na Vašu adresu možete pogledati na svakom artiklu (trudimo se uvijek imati točna predviđena vremena dostave no u iznimnim slučajevima ovisno o volumenu i potražnji može doći do određenih pomaka o čemu ćemo Vas obavijestiti.)
  • Dostava u Hrvatskoj je besplatna za narudžbe veće od 40 € . Trošak dostave za narudžbe manje od 40 € je 3,85 €.
  • Dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati

U pravilu isporuka bi trebala uslijediti u roku od 1 do 3 radnih dana nakon Vaše narudžbe, no ovisno o odredištu, vrsti proizvoda koje ste naručili može potrajati i dulje o čemu ćemo Vas obavijestiti. Rokovi dostave na otoke također ovise i o rasporedu vožnje trajekata.

Subote i nedjelje se ne računaju u rok dostave, a dostava se obavlja radnim danom od 8 do 16 sati. Ukoliko se redovni termin dostave poklapa sa praznikom ili blagdanom dostava se vrši naredni radni dan za kopnenu Hrvatsku, a na otoke prema posebnim obavijestima o kojima će Vas kontaktirati naša dostavna služba.

Prije dostave djelatnici dostavne službe GLS će Vas kontaktirati kako bi se najavili i dogovorili pojedinosti.

Proizvodi koje ste naručili putem našeg webshopa dostavljaju se do kolnog prilaza ili ulaza u stambeni objekt. Prilikom istovara prilaz ulazu mora biti slobodan, u protivnom se istovar vrši na najbližoj mogućoj točki. Dostava na pojedine otoke vrši se u dolaznoj trajektnoj luci, ovisno o redu vožnje trajekta ili broda.

2. PREUZIMANJE U CROSST POSLOVNICAMA

Vašu pošiljku možete doći i preuzeti osobno u Crosst poslovnici na adresi : Hrvatske republike 19/d Blok C2, 31000 Osijek, Hrvatska