Ponosno predstavljamo Crosst.hr

Mjesto za ugodnu i sigurnu kupovinu raznovrsnih medicinskih proizvoda visoke kvalitete

Internet trgovina izrađena po svjetskim standardima! Naš tim od osam mladih i predanih stručnjaka želi Vam dobrodošlicu i stojimo na usluzi za sva Vaša pitanja i potrebe.

Ponosno predstavljamo Crosst.hr

Naša vizija je osigurati medicinske proizvode koji se ističu po funkcionalnosti, dizajnu i ugodnosti služenja zadržavajući pritom dovoljno širok izbor mogućnosti i cijena kako bi svaki kupac mogao pronaći nešto za sebe te ih brzo i efikasno dostaviti na Vaša vrata.

Brend internet trgovine CROSST okuplja vrhunske poznavatelje različitih skupina medicinskih proizvoda.

Svjesni kako ovi proizvodi često znače i puno više od samog zdravlja i ugodnijeg života, potrudili smo se odabrati i ponuditi korisnicima naše trgovine paletu izvrsnih proizvoda renomiranih proizvođača po prihvatljivim cijenama.

Najveća moguća sigurnost plaćanja, pouzdana i brza dostava te pomoć pri izboru naše su odrednice kojima Vam se želimo predstaviti, zadiviti Vas i trajno pridobiti kao svog partnera!

Provjerite našu ponudu i javite nam se s pitanjima ili sami odaberite i naručite što trebate iz naše web trgovine. Na raspolaganju smo za sve informacije, savjete i prijedloge putem e-maila i na naš telefonski broj.

8 GODINA ISKUSTVA
8 DJELATNIKA
1000 ARTIKALA U PONUDI
30 POSLOVNICA ZA DOSTAVU

Crosst.hr u brojkama

Nudimo širok izbor te na Vaša vrata brzo i efikasno dostavljamo vrhunske medicinske proizvode poznatih svjetskih proizvođača. Upoznajte našu trgovinu i informirajte se o proizvodima koje nudimo. Svakom svom klijentu obećavamo sigurnu i povoljnu kupnju uz stručnu i ljubaznu podršku naših djelatnika.

Podaci o tvrtki

KLIKTRONIK d.o.o. za usluge web dizajna i internet marketing
Sjedište: Vladimira Nazora 5, Batina, 31306
Poslovnica : Ul. Josipa Huttlera 7, Osijek, 31000, Hrvatska
Sud: Trgovački sud u Osijeku
MBS: 02895005, OIB: 88864833451
Temeljni kapital: 28 000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Uprava: Marijan Kolar
Banka: Addiko Bank d.d. Sjedište: Slavonska 6, 10 000 Zagreb
Broj računa: HR62 2500 0091 5011 5086 5 Bank SWIFT: HAABHR22