Želimo vam dobrodošlicu na Crosst.hr

Web trgovinu za jednostavnu, ugodnu i sigurnu kupovinu zdravstvenih i lifestyle proizvoda.

Ponosno predstavljamo Crosst.hr

CROSST.hr web trgovinu pokrenuli su mladi hrvatski poduzetnici iz tvrtke Kliktronik d.o.o. zajedno s vlastitom maloprodajnom jedinicom u Osijeku. Naša vizija je svakom svom postojećem i novom kupcu osigurati medicinske proizvode, dodatke prehrani, raznovrsne kozmetičke preparate i ostale proizvode za osobnu uporabu koji se ističu po kvaliteti i ugodnosti služenja. Nastojimo pritom zadržati dovoljno širok raspon mogućnosti i cijena kako bi svaki kupac mogao pronaći i odabrati nešto za sebe, a potom narudžbu brzo i efikasno dostavljamo na Vaša vrata. Najveća moguća sigurnost plaćanja, pouzdana i brza dostava te stručno i profesionalno osoblje raspoloživo za online ili telefonsku pomoć pri izboru naše su odrednice kojima vam se želimo predstaviti, pridobiti vas i zadržati kao dragog i vjernog kupca.

Svjesni kako neki od naših proizvoda imaju zdravstvenu namjenu pa vam često znače i puno više od ugodnijeg života, okupili smo vrhunske i visokoobrazovane poznavatelje različitih skupina medicinskih proizvoda i ishodili potrebna odobrenja Hrvatske agencije za lijekove i medicinske proizvode te Ministarstva zdravlja RH.

Provjerite našu ponudu i javite nam se s pitanjima ili sami odaberite i naručite što trebate iz naše web trgovine. Na raspolaganju smo za sve informacije, savjete i prijedloge putem maila kontakt@crosst.hr i na naš telefonski broj 031 563 002.

10 GODINA ISKUSTVA
8 DJELATNIKA
3000 ARTIKALA U PONUDI
30 POSLOVNICA ZA DOSTAVU

Crosst.hr u brojkama

Nudimo vam više od 3.000 različitih proizvoda renomiranih hrvatskih i svjetskih proizvođača koje, odmah po narudžbi, brzo i efikasno dostavljamo na vaša vrata. Upoznajte našu trgovinu i informirajte se o proizvodima iz naše ponude. Svakom svom klijentu obećavamo sigurnu i povoljnu kupnju uz stručnu i ljubaznu podršku
naših djelatnika.

Podaci o tvrtki

KLIKTRONIK d.o.o. za usluge web dizajna i internet marketing
Sjedište: Vladimira Nazora 5, Batina, 31306
Poslovnica : Ul. Josipa Huttlera 7, Osijek, 31000, Hrvatska
Sud: Trgovački sud u Osijeku
MBS: 02895005, OIB: 88864833451
Temeljni kapital: 28 000,00 kn (uplaćen u cijelosti)
Uprava: Jure Smajo
Banka: Addiko Bank d.d. Sjedište: Slavonska 6, 10 000 Zagreb
Broj računa: HR62 2500 0091 5011 5086 5 Bank SWIFT: HAABHR22