Renarthro 60 kapsula

Reanrthro je priprodni preparat na bazi tamjana, smirne i kolostruma, koji efikasno čuva zdravlje zglobova. Renarthro učinkovito smanjuje upalu i bolove u zglobovima.

Kupnjom ovog artikla ostvarujute pravo na 19 bodova u vrijednosti 0,38 uz korisnički račun!
(1 recenzija korisnika)

19,90

SKU: FA-Fren60 Kategorija:

Načini plaćanja:

Opis proizvoda

O proizvodu

 • Renarthro-za očuvanje zdravlja zglobova i kostiju – Zdravlje zglobova ovisi o kvaliteti zglobne hrskavice, koja omogućuje zglobnu pokretljivost i fleksibilnost te ujedno ublažava udarce i opterećenja. Zbog patoloških procesa, povreda i starenja, naši zglobovi se sustavno degeneriraju.
 • Pouzdanost provjerena kroz tisućljeća upotrebe – Narodna medicina već stoljećima koristi aromatične smole tamjana i smirne u svrhu liječenja različitih kroničnih upalnih oboljenja. Biblija, egipatski papirusi, Vede i Kur’an spominju tamjan i smirnu. Tri mudraca – Gašpar, Melkior i Baltazar donijeli su upravo tamjan i smirnu na poklon malome Isusu. U njihovo vrijeme, to su, uz zlato, bili najvredniji pokloni.
 • Znanstveno dokazana djelotvornost – Suvremena znanost potvrdila je da tamjan sadrži bosvelijsku kiselinu, koja posjeduje snažna protuupalna i analgetička svojstva. Također je potvrđeno da ekstrakt smirne sadrži djelatne sastojke koji sprečavaju djelovanje enzima (kolagenaze, hijaluronidaze) odgovornih za razgradnju i degeneraciju hrskavice.
 • Kolostrum je prvo mlijeko koje stvaraju mliječne žlijezde sisavaca u kasnoj trudnoći ili neposredno prije porođaja. Kolostrum je mješavina imunoloških faktora, faktora rasta kao i važnih hranjivih sastojaka koji osiguravaju jačanje imunološkog sustava, te potiču zdravlje, vitalnost i rast novorođenčadi.
 • Kolostrum sadrži različite imunološke faktore kao što su imunoglobulin, laktoferin, kao i polipeptide bogate prolinom. Polipeptidi bogati prolinom (PRPs) djeluju sustavno, gradeći naš kompleksan imunološki sustav te su stoga najvjažniji sastojak kolostruma. Polipeptidi bogati prolinom (PRPs) posjeduju jedinstvenu sposobnost moduliranja imunološkog sustava tako što djeluju kao signalne molekule unutar stanice te ga na taj način reguliraju: osnažuju ga ako je to potrebno ili ga supresiraju kada je preaktivan. Kolostrum koji se nalazi u proizvodu Renarthro obrađuje se patentom zaštićenim procesom u kojem se uklanjaju neaktivne masti, a povećava se količina polipeptida bogatih prolinom. Kao rezultat ovog procesa, naš kolostrum sadrži približno 3 do 4 puta vise polipeptida bogatih prolinom (PRPs) u usporedbi s drugim kolostrumima.

Napomene i način primjene

 • Upotreba i doziranje – Tijekom prvih deset dana uzimati tri puta po jednu kapsulu na dan, uz obrok. Nakon toga preporucuje se uzimati 1 kapsulu na dan, tijekom dužeg vremenskog razdoblja.
 • Kontraindikacije: Renarthro ne smiju koristiti osobe alergične na mlijeko ili neki drugi od sastojaka. Ne preporuča se trudnicama i dojiljama, te osobama mlađim od 18 godina.
 • Čuvanje i rok valjanosti: Čuvati na tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C. Rok valjanosti iznosi 36 mjeseci od datuma proizvodnje navedenoga na pakiranju. Ne smije se upotrebljavati nakon navedenog datuma.
 • Zašto uzimati Renarthro?
 • Brzo djelovanje – Renarthro brzo smanjuje bol i upalu, te poboljšava pokretljivost i fleksibilnost zglobova. Djeluje već za nekoliko dana, u odnosu na proizvode na bazi glukozamina/kondorina kojima treba 30 do 60 dana da počnu djelovati.
 • Sigurnost – Potpuno prirodni sastojci rijetko izazivaju nuspojave ili alergije, za razliku od glukozamina/kondrotina koji često izazivaju ozbiljne nuspojave kod osoba alergičnih na plodove mora. Renarthro je pogodan za dijabetičare, za razliku od glukozamina/kondroitina koji su vrsta šećera. Renarthro ne izaziva iritaciju stijenke želudca, za razliku od nekih sintetskih preprata protiv bolova i upale. Renarthro ne izaziva nuspojave koje su česte kod kortikosteroida.
 • Zaštita okoliša – Smole tamjana i smirene se skupljaju bez oštećivanja biljaka, za razliku od gukozamina i kondroitina koji se proizvode iz riba, školjaka i morskih pasa, dakle uništavanjem ugroženih životinjskih vrsta.
 • Inovativna formula – Renarthro je nova i jedinstvena sinergijska formulacija tamjana, smirne i proteina iz mlijeka. Učinkovitost pojedinih sastojaka umnaža se u kombinaciji s ostalima.

Sastojci

 • Renarthro je formuliran za brzo olakšanje bolova, smanjenje upale i očuvanje zdravlja zglobova.
 • Ova kombinacija ekstrakta tamjana, ekstrakta smirne i kolostruma jedinstvena je u svijetu i zaštićena patentom. Inovacija koju je tvrtka Farmavita d.o.o. patentno zaštitila, očituje se u tome da učinkovitost Renarthra nije jednostavan zbroj djelovanja pojedinačnih komponenti, već se radi o sinergiji pri čemu se djelovanje svakog sastojka umnaža u kombinaciji s drugim sastojcima.
 • Najbolji rezultati kod primjene se postižu u kombinaciji sa Renarthro Ice-Gelom.
 • Sastojci u dnevnoj dozi (1 kapsula);
  • ekstrakt tamjana (Boswellia serrata) 140 mg
  • ekstrakt balzamovog drveta (Commiphora spp.) 140 mg
  • kolostrum kravljeg podrijetla 70 mg
 • Pakiranje: 60 kapsula; vegetarijanske

Dodatne informacije

Brend

Renarthro

Namjena

Bol u zglobovima, Zglobovi

Sastojci

Kolostrum, Smirna, Tamjan

Oblik

Vegetarijanske kapsule

Pakiranje

60 vegetarijanskih kapsula

Recenzije

5
1 recenzija
1
0
0
0
0

1 recenzija za Renarthro 60 kapsula

Poništi filtere
 1. Zdravko

  Više godina koristim ove Renarthro kapsule i mogu ih svakome preporučiti. Kada su mi prije više godina dijagnosticirali osteoartritis koljena, rekli su da ću kad tada morati ugraditi umjetno koljena. Evo, prošlo je puno vremena od tada, a ja još uvijek hodam bez bolova

  0
  0
Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)