It’s Us mješavina za kruh bez glutena

Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.

Bez glutena, laktoze, bez soje.

Kupnjom ovog artikla ostvarujute pravo na 3-6 bodova u vrijednosti 0,06-0,12 uz korisnički račun!
Kupnjom ovog artikla ostvarujute pravo na 3-6 bodova u vrijednosti 0,06-0,12 uz korisnički račun!

3,926,18

Odaberite opcije artikla kako bi vidjeli predviđeno vrijeme dostave.
SKU: ENC-171002X Kategorije: , Najniža cijena u zadnjih 30 dana: N/A

Načini plaćanja:

Opis proizvoda

O proizvodu

  • Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.
  • Bez glutena, laktoze, bez soje.
  • Osnovni recept za bijeli kruh (priprema u pećnici): u 500 g bezglutenske mješavine za kruh dodajte 460 ml mlake vode, 20 g svježeg kvasca i 12 g soli te dobro umijesite u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno. Uljem premažite kalup za pečenje i u njega stavite pripremljeno tijesto. Tijesto prekrijte nauljenom folijom i pustite da se na toplom mjestu diže 45 minuta. Pecite ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 200°C, oko 45 minuta.

Informacije

  • Bez GMO i laktoze
  • Sastojci: pšenični škrob bez glutena, dekstroza, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), tvari za rahljenje (natrijevi karbonati), sredstvo za obradu brašna (askorbinska kiselina).
  • Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićenom od direktnog djelovanja sunca.
  • Neto količina: 1 kg, 500 g
  • Proizvođač i odgovoran za RH: Encian d.o.o., Gospodarska 16b, Donji Stupnik, 10250 Lučko, Hrvatska.

Nutritivna vrijednost

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
Energija 1480 kJ / 344 kcal
Masti 0,1 g
od kojih zasićene masne kiseline 0,05 g
Ugljikohidrati 84,65 g
od kojih šećeri 4,7 g
Vlakna 2,1 g
Bjelančevine 0,3 g
Sol 0,04 g

Dodatne informacije

Brend

It's Us

Sastojci

L-askorbinska kiselina, Pšenica

Pakiranje

1000 g, 500 g

Recenzije

0 recenzija
0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “It’s Us mješavina za kruh bez glutena”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)