It’s Us mješavina za kruh sa sjemenkama bez glutena, 500 g

Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.

Bez glutena, laktoze, bez soje.

Kupnjom ovog artikla ostvarujute pravo na 4 bodova u vrijednosti 0,08 (0,60 kn) uz korisnički račun!

4,98 (37,52 kn)

SKU: ENC-171009 Kategorije: ,

Načini plaćanja:

Opis proizvoda

O proizvodu

  • Prikladno za aparat za pečenje kruha i za klasičnu pripremu.
  • Bez glutena, laktoze, bez soje.
  • Recept za kruh sa sjemenkama (priprema u pećnici): u 500 g bezglutenske mješavine za kruh sa sjemenkama dodati 430 ml mlake vode, 22 g svježeg kvasca i 12 g soli te dobro umijesiti u homogeno tijesto pomoću blendera ili ručno. Uljem premazati kalup za pečenje i u njega staviti pripremljeno tijesto. Tijesto prekriti nauljenom folijom i pustiti da se na toplom mjestu diže 45 minuta. Peći ga u prethodno zagrijanoj pećnici na 210°C, oko 45 minuta.

Informacije

  • Bez GMO i laktoze
  • Sastojci: pšenični škrob bez glutena, sjemenke lana 12%, sjemenke suncokreta 7%, dekstroza, sjemenke bundeve 3%, heljda 2%, krumpirova vlakna, vlakna jabuke, stabilizatori (guar guma, ksantan guma), zobena vlakna bez glutena, sredstvo za obradu brašna (askorbinska kiselina), tvari za rahljenje (natrijevi karbonati).
  • Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i hladnom mjestu zaštićenom od direktnog djelovanja sunca.
  • Neto količina: 500 g
  • Proizvođač i odgovoran za RH: Encian d.o.o., Gospodarska 16b, Donji Stupnik, 10250 Lučko, Hrvatska.

Nutritivna vrijednost

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 g
Energija 1598 kJ / 380 kcal
Masti 9,4 g
od kojih zasićene masne kiseline 1,2 g
Ugljikohidrati 63,2 g
od kojih šećeri 5,4 g
Vlakna 8,8 g
Bjelančevine 6,2 g
Sol 0,06 g

Dodatne informacije

Brend

It's Us

Sastojci

Bundeva, Heljda, Jabuke, Krumpir, L-askorbinska kiselina, Lan, Pšenica, Suncokret, Zob

Pakiranje

500 g

Recenzije

0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “It’s Us mješavina za kruh sa sjemenkama bez glutena, 500 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)