Encian Muscovado tamni nerafinirani smeđi šećer 500g

Tamni Muscovado nerafinirani smeđi šećer u 500 gramskom pakiranju idealan je za pripremu svih vrsta slastica, medenjaka, kolača i posebno voćnih torti.

Možete ga koristiti i kod pripreme slatko kiselih umaka, ali i za zaslađivanje slanih jela.

Muscovado tamni nerafinirani je smeđi šećer kojeg možete koristiti za pripremu kolača.

Dodajte svojim slasticama drugačiji twist i iznenadite svoje najdraže.

Kupnjom ovog artikla ostvarujute pravo na 4 bodova u vrijednosti 0,08 uz korisnički račun!

4,44

SKU: ENC-071003 Kategorije: , , , ,

Načini plaćanja:

Opis proizvoda

O proizvodu

  • Muscovado tamni smeđi nerafinirani šećer bogat je prirodnim melasom.
  • Melasa je gusti, slatki tamnosmeđi sok koji nastaje kao ostatak nakon kristalizacije u postupku proizvodnje šećera.
  • Ovaj šećer je zbog toga vlažan i odlikuje ga ljepljiva tekstura te poseban miris i okus.
  • Tamni Muscovado ne sadrži nepotrebne dodatne aditive i kemikalije, a proizvodi se potpuno prirodnim postupkom.
  • Dobiva se od soka šećerne trske s otoka Mauricijusa.
  • Ovaj otok sinonim je za visokokvalitetnu šećernu trsku i smeđi šećer koji se iz nje dobiva.

Informacije

  • Sastojci: šećer šećerne trske
  • Bez GMO i laktoze
  • Uvjeti čuvanja: Na suhom i hladnom mjestu. Pod određenim uvjetima šećer se može stvrdnuti. Kako bi ga omekšali stavite šećer u posudu, prekrijte vlažnom krpom i ostavite preko noći.
  • Neto količina: 500 g
  • Na tržište RH stavlja: Encian d.o.o., Gospodarska 16b, Donji Stupnik, 10 250 Lučko

Nutritivna vrijednost

Prosječne hranjive vrijednosti na 100 g
Energetska vrijednost 1626 kJ / 383kcal
Masti 0,09 g
Zasićene masne kiseline*
Ugljikohidrati 94,9 g
od kojih šećeri 94,9 g
Bjelančevine 0,58 g
Sol 0,22 g

*Sadrži zanemarive količine zasićenih masnih kiselina

Dodatne informacije

Brend

Encian

Sastojci

Šećer

Pakiranje

500 g

Recenzije

0
0
0
0
0

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Encian Muscovado tamni nerafinirani smeđi šećer 500g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)